Вести

КУЛТУРНО - УМЕТНИЧКО ВЕЧЕ НА КОЊАРНИКУ - ИСПУЊЕЊЕ ЈЕДНОГ СНА

Београд, 20. августа - Културно - уметничко вече на којем су дела представили сликари и књижевници одржано је вечерас на платоу у Устаничкој улици на Коњарнику што је уједно означило и симболично отварање платоа за уметнике али и грађане тог дела града.

Плато је ту намену добио на иницијативу грађана, а члан Главног одбора СНС Андреа Радуловић истакла је да је поносна на учињено и одржано обећање те странке да ће плато постати центар стваралаштва младих уметника и место где ће моћи да покажу свој таленат-

"Пружам подршку оваквој манифестацији. Култура јесте један од најбитнијих чинилаца формирања квалитета живота којег живимо" рекла је Радуловић.

Она је додала и да нас култура повезује у једну породицу и у том смислу изразила задовољство што је акција била на иницијативу градјана Звездаре, а СНС испунила обећање које је дала током кампање.

"Оно што СНС обећа то и испуни и грађани Коњарника су то данас и видели. Обећање јесте остварено. Млади верују у политику Александра Вучића и у оно за шта се бори, за бољу будућност свих нас у Београду и Србији" подвукла је Радуловић.

Повереник Општинског одбора Звездара Српске напредне странке Александар Луковић изразио је задовољство учињеним али и бројем грађана који су се на платоу окупили.

Он је навео да су имали у свему помоћ градске општине, захвалио свима који су уложили свој труд и знање да би манифестација била овако успешна.

Луковић је рекао да је уверен да ће у наредном периоду трг имати ту димензију да се људи окупљају, слушају, гледају и уживају у делима младих али и нешто старијих и афирмисаних уметника.

Манифестацији је присуствовао глумац Слободан Ћустић, више писаца је рецитовало стихове или делове из радова које су објавили, док је приредјена и изложба слика младих и неафирмисаних уметника.

Манифестација је организована од стране Општинског одбора Звездара Српске напредне странке максимално подпомогнута од стране Месних одбора са Коњарника и Дејана Микулетића.