Вести

МАЛИ: ЗАЈЕДНО ЋЕМО ДА МЕЊАМО ЗВЕЗДАРУ И БЕОГРАД

Синиша Мали посетио је породицу Петровић на Звездари и у разговору са супружницима, пензионерима, поручио да су управо пензионери поднели највећи терет реформи и захвалио им свима на подршци коју су пружили у протекле две године.

"У односу на период пре две године Србија је данас економски јака и стабилна, са смањеним дефицитом, јаким финансијама и стабилним и редовним пензијама, које ће бити само веће, али то свакако не бисмо могли да урадимо без ових хероја, пензионера",истакао је Мали.

Циљ Српске напредне странке је, како је додао, да након избора настави са реформама, да гради модерну и јаку Србију, са редовним и стабилним пензијама.

"Од тога нећемо одустати, заједно ћемо да мењамо Звездару и Београд како бисмо направили још лепше и боље окружење за све суграђане", рекао је Мали.

Он је навео да надлежни у граду континуирано раде за најстарије суграђане и за сутра најавио отварање клуба за старе на Звездари, поред 24, колико их већ има у граду.

"Заједно радимо да сваког месеца унапређујемо програме за пензионере - обуке, излете...могу да користе услугу помоћ у кући. Чинимо све да најстарији своје време, у заслуженој пензији проведу на најбољи могући начин", закључио је Мали.