Вести

Изборна скупштина ОО СНС Звездара

У препуној сали "Пан Театра" , изабран је председник Општинског одбора Српске напредне странке Звездара

Једногласном одлуком свих делегата, подржан је предлог да за председника Општинског одбора буде изабран Марко Попадић.

У свом поздравном говору, Попадић се осврнуо на чињеницу да након 12 година одржавамо унутарстраначке изборе и да је пред њим и његовим тимом велика одговорност и обавеза да Звездару воде у нове победе.

Захвалио и поздравио Душана Ступара који је на овом истом месту 2010. изабран за првог председника СНС ОО Звездара.

Звездара је изнедрила два министра, Дарију и Михаила, а Марко Попадић изразио је велику захвалност због тога што су предходних месец дана заједно обишли све месне одборе

Посебно се захвалио Синиши Малом, потпредседнику Главног одбора СНС и координатору, испред Извршног одбора, у овом процесу унутарстраначких избора, на великој помоћи и подршци у претходном периоду.

Марко Попадић је константовао да му је велика част и задовољство што се вечерас налази на овоме месту са пријатељима, који се раме уз раме са њим, већ 14 месеци боре за бољу и јачу Звездару.

Од септембра 2021. кренули смо корак по корак, од куће до куће, у напоран рад како би на најбољи начин сваком нашем члану, сигурном гласу, комшији показали колико нам је свако од њих битан и потребан да би створили јак Општински одбор, јаку Звездару.

Наша обавеза за наредни период је да испунимо сва обећања дата грађанима, да се боримо за сваки нови паркић, нову улицу, амбуланту, нову школу, нови вртић, јер ће само тако сваки становник Звездаре бити срећан и задовољан оним што радимо за нашу општину.

Много година је иза нас, поносни смо и привилегивани што имамо најбољег међу најбољима, нашег Председника Александра Вучића, чије кораке смо пратили и пратићемо у стопу.

Зато морамо да будемо још бољи, да радимо још више, још боље, још марљивије, како би на сваким наредним изборима побеђивали још убедљивије.

Вечерас, на свечаној седници, на предлог председника Марка Попадића, за секретара ОО СНС ЗВЕЗДАРА изабрана је једногласно Невена Максимовић коју је за ову функцији делегирао вишегодишњи пожртвовани рад и труд.