Вести

Синиша Мали на Зеленом брду

Члан председништва СНС, Синиша Мали разговарао је са грађанима Зеленог брда на Звездари о предстојећим изборима 17. децембра и зашто је само глас за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, глас за даљи напредак и развој наше земље.
"У претходном периоду смо много урадили, изградили смо нове путеве, пруге, болнице, домове здравља, школе, вртиће. Из године у годину побољшавамо квалитет живота грађана, константно радимо на повећању плата, пензија и минималне зараде и крећемо се ка испуњењу нашег обећања да ће просечна плата у Србији 2027. године износити 1.400 евра, пензија 650 евра и минимална зарада такође 650 евра. Притом, нисмо одустали ни од једне инвестиције коју спроводимо, а у наредном периоду нас очекује још много великих пројеката.

Србија је данас боље место за живот захваљујући мудрој, одговорној и озбиљној политици коју водимо, и зато су предстојећи избори толико важни. Глас за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ је глас за наставак реформи, за даље побољшање квалитета живота грађана, за боље сутра све наше деце, за бољу будућност целе Србије. То је уједно и гарант да се нећемо вратили у прошлост у коју би да нас врате наши политички противници који су спремни на све како би се поново домогли власти" нагласио је Синиша Мали у вечерашњем обраћању присутнима на Зеленом брду