Саопштења

Саопштење 8. октобар 2023.

Спрега антисрпске опозиције, петоколонашких медија и терориста који су окупирали Косово и Метохију, након данашњих Кутријевих срамних оптужби је очигледна!

Покушај насилне блокаде Скупштине Србије

Данас смо сви били сведоци  манифестације лудила и озбиљног насиља у Скупштини Републике Србије, спроведеног кроз покушај блокаде Парламента по индентичном сценарију Аљбина Куртија на самозваном и такозваном Косову.

Саопштење ОО СНС Звездара 06.05.2023.

Општински одбор Српске напредне странке Звездаре најоштрије осуђује апсолутно огавно понашање опозиције бестидним позивањем људи на улице користећи веома сложену ситуацију и невиђену трагедију која је задесила целу Србију.

Саопштење ОО СНС Звездара

Општински одбор Српске напредне странке Звездара најоштрије осуђује, најболеснији до сада, позив на убиство председника Републике, Александра Вучића.

Разговор са грађанима у Општинском одбору СНС Звездара

Поштовани Звездарци,

обавештавамо Вас овим путем да ће председник Градске општине Звездара Владан Јеремић као и савети за комунална питања, правна питања, здравство и социјална питања дежурати сваке недеље почевши од уторка 28.02.2023. у просторијама Општинског одбора Звездара, у улици Булевар краља Александра 243., по следећем распореду:

Саопштење поводом лажних информација везаних за регуларност избора на Звездари

У појединим медијима и на друштвеним мрежама већ трећи пут данас објављена је ЛАЖНА ВЕСТ и покушај стварања лажне слике хаоса на бирачким местима на Градској општини Звездара !!!

Pages