Вести

СНС ЗВЕЗДАРА ОБЕЛЕЖИЛА ДАН ЖЕНА

СНС Звездара је, као и сваке године, обележила Дан жена са својим активисткињама. Владан Јеремић, повереник Општинског одбора СНС Звездара захвалио се колегиницама на њиховом несебичном раду и залагању у кампањи за београдске изборе, поделивши им пригодне поклоне.

СТЕФАНОВИЋ: ЦИЉ НАМ ЈЕ ДА ПРОБЛЕМИ БУДУ ТРАЈНО РЕШЕНИ

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић истакао је, приликом обиласка општине Звездара, да је интензивно улагање у сваку београдску општину пракса са којом ће градска и републичка власт наставити и у будућности.

Стефановић: Наш посао је да бринемо о сваком човеку

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић и члан Председништва СНС Синиша Мали, разговарали су са грађанима Звездаре и том приликом истакли да републичка, градска, али и општинска власт воде једнаку бригу о људима, ма где они живели.

ТРИБИНА НА ЗВЕЗДАРИ 2. ФЕБРУАР 2018.

Унија жена СНС Звездара организовала је трибину на којој су учествовали члан председништва СНС Нела Кубуровић и члан Градског одбора СНС Београд Наташа Станисављевић, као и члан Главног одбора и повереник СНС Звездара Владан Јеремић.

НОВОГОДИШЊЕ АКТИВНОСТИ ОО СНС ЗВЕЗДАРА

Активисти и чланови Општинског одбора СНС Звездара су у четвртак 28. децембра 2017, код Вуковог споменика у разговору са грађанима, пожелели срећне божићне и новогодишње празнике уз поделу новогодишњих календара, честитки и промотивног материјала.

Pages