Саопштења

Саопштење ОО СНС Звездара 06.05.2023.

Општински одбор Српске напредне странке Звездаре најоштрије осуђује апсолутно огавно понашање опозиције бестидним позивањем људи на улице користећи веома сложену ситуацију и невиђену трагедију која је задесила целу Србију.

У овом најтежем тренутку за нашу државу која је погодила не само наш народ и регион, него целу планету, непрестана прљава политичка кампања прераста у невиђену морбидну и болесну реторику уперену против Србије и председника Александра Вучића.

Овај покушај сакупљања најефтинијих и најтужнијих политичких поена, организовањем демонстрација у тренутку када су се за кратко време десила два монструозна масовна убиства , излагажу озбиљном сигурносном ризику своје чланове и симпатизере а и државу која је у обавези да заштити сваког појединца у оваквој ситуацији.

Општински одбор Српске напредне странке Звездара има апсолутно поверење у председника Александар Вучић и Владу Републике Србије да је и да ће урадити све што је могуће како се овакве трагедије не би поновиле и да ће мере које су усвојене дати резултат.