Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 30.08.2015.

 

Поштовани суграђани,

 

 

Са великим задовољством Вас обавештавамо да је град Београд потпуно реновирао ОШ ”Иван Горан Ковачић” која ће 1. септембра поново примити 732 ученикa. Вредност радова, који су почели пре седам месеци и завршени су на време, је 115 милиона динара. Школа је потпуно реконструисана и саниранe све површине у учионицама и ходницима, атријум, фискултурна сала и уређено је двориште школе.

 

 

Град Београд је покренуо овај пројекат на предлог родитеља чија деца похађају ову школу a који су се обратили општинском одбору Српске напредне странке на Звездари. Захваљујемо се свим грађанима који су потписали петицију као и Скупштини града Београда која је овај предлог прихватила. Захваљујемо се и Градском саобраћајном предузећу које је, на наш предлог, током пролећа бесплатно превозило нашу децу у друге школе које су похађали, док се њихова школа реконструисала.

 

 

Реконструкцијом ове школе показујемо како можемо заједно да мењамо наш Београд и Звездару и да их учинимо бољим местом за живот свих грађана. Наш наредни пројекат ће бити реконструкција Основне школe „Драгојло Дудић”, која је саграђена тридесетих година прошлог века. Протеклих месеци смо уредили велики број паркова на општини. Све је то урађено на предлог грађана које је пред органима града Београда заступала наша странка.

 

 

Позивамо Вас да нам се обратите са новим предлозима о томе шта треба уредити у вашем крају. Српска напредна странка ће ваше предлоге проследити граду и учинити све да се неки од њих реализују. Тако ћемо заједно мењати наш крај и обезбедити да сви суграђани имају квалитет живота какав доликује једној европској престоници у 21. веку.

 

 

Ваша,

 

 

Српска напредна странка

 

Општински одбор Звездара