ЗА 18 МЕСЕЦИ СНС УРАДИЛА ВИШЕ НЕГО ДС ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ

Српску напредну странку уопште не чуди то што Демократска странка своју кампању води искључиво на измишљотинама и лажима, јер не поседују ниједан квалитет, осим способности да опљачкају, отимају, разоре и униште.

Сетимо се и да је 2008.године, када је ДС дошла на власт, стопа незапослености износила 14,4 одсто, да би за само четири године стигла до 26,1 одсто. Успели смо да, не само зауставимо овај вртоглав негативни тренд, већ и да у 2013. незапосленост смањимо на 24,1 одсто.

Потпуно је измишљен податак о запошљавању 50.000 људи у јавном сектору, од како се променила власт 2012. године. ДС је очигледно помешала ову Владу са претходном, коју је она водила,a која је једино запошљавала свој страначки кадар. Да подсетимо грађане на само један од фрапантних примера како је ДС удомљавала страначке активисте, у предузећу ЈП „Ада Циганлија“ број запослених је са 18 муњевито повећан на више од 120 радника, и то ван сезоне!

Управо таква њихова „стручност“ и „одговорно“ понашање довели су до тога да данас имамо готово 800.000 запослених у јавном сектору, од којих је највећи број запослен у периоду од 2008. до 2012. године. У исто време, захваљујући ДС, у Србији је изгубљено 400.000 радних места у реалном сектору.

Подаци Републичког завода за статистику показују да у последњих шест месеци запосленост не пада, и да је ова Влада, предвођена Српском напредном странком, зауставила тежак тренд када смо на сваких сат времена губили осам радних места, захваљујући генијалном економском плану ДС-а.

Сада, први пут после много година, инвеститори препознају власт која није корумпирана и која улаже огромне напоре да се у Србији створи повољни инвестициони амбијент како би се отворила нова радна места и запослили грађани.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ