Вести

Александар Вучић у Пироту: СНС излази с програмом до 2020. године

 
 
 
ПИРOT - Председник СНС Aлександар Вучић поручио jе данас да ће листа СНС изаћи с комплетним програмом до 2020. године како би грађани знали шта могу да очекуjу и за шта се опредељуjу и замолио их да помогну и после 24. априла jер, како jе навео, неће бити лако.
 
Упозоривши да и после 24. априла неће бити лако, Вучић jе приметио да jе предизборна кампања, иако наjмирниjа до сад, ипак некима послужила да само вређаjу, мрзе и лажираjу инциденте, те да "цмиздре сваког дана".
 
Oн jе рекао да jе на путу од Aлексинца до Пирота слушао данашње предизборне поруке своjих политичких противника, и поброjао их: "Вучић jе ђубре, Вучић jе педер, Вучић jе лажов...".
 
Према његовим речима, то, односно "мрзимо Вучића", jе сва њихова политика и сав политички програм, односно, ту програма нема, ни економског програма, ни програма опоравка, ни програма унапређења школства, ничег, осим мржње према њему.
 
Oдлична вам jе та политика, поручио jе и додао:
 
"Tо што мрзите некога неће донети ниjедном детету храну на сто, нити раднику посао", истакао jе Вучић.
 
"Mи нећемо правити компромисе са онима коjи само мрзе, већ само с народом. Хоћемо договор с народом, ако буду хтео, али нећемо правити сцену ако они победе, ако народ изабере прошлост. Честитаћемо им и никога нећемо мрзети", поручио jе Вучић на предизборном митингу СНС у Пироту. 
 
Посебно се обратио грађанима Пирота и наjавио да ће у њихов град доћи страни инвеститори и да ће бити нових радних места.
 
Додао jе да ће Пирот, захваљуjући томе што ће бити завршени путеви, бити место на сред пута, коjе нико више неће моћи да заобиђе.
 
Све то, додао jе, можете да имате кад имате углед у свету, поштовање, мир и стабилност, а да ништа од тога нећемо имати ако Србиjу вратимо у прошлост.
 
Грађанима jе поручио и да треба да размисле о томе да jе некима споља, али и унутра, потребна слаба влада коjом могу да управљаjу, да Србиjа не буде стабилна.
 
"Mи, међутим, хоћемо да имамо мир, просперитет, стабилност, да можемо да радимо и размишљамо о будућности наше деце", рекао jе Вучић.
 
Позвао jе грађане да размисле jер су четири године веома дуг период, током коjих може много тога да се деси jедном човеку.
 
"Не треба да доживљавате изборе олако, не мислите да гласате само за парламент, гласате за своjу будућност, своjу децу, за мир и сигурност, или за пљачкашку приватизациjу, несигурност и хаос", рекао jе Вучић.
 
Спрски брод плови сигурним морем у сигурну луку, поручио jе Вучић окупљеним грађанима. Извор Танјуг