Вести

Бруталан физички напад на нашу колегиницу

Вечерас је наша колегиница завршила у Клиничком центру због повреда услед безумног и бруталног напада приликом обиласка наших чланова на Звездари.

Овим путем, оштро осућујем сраман и кукавички напад на жену, мајку троје деце, немоћну да се одбрани од "великог" јунака, насилника, који је задојен болесном кампањом опозиције, сатканом од мржње према свима који подржавају политику председника Александра Вучића а који су патриоте из срца и душе!

Кампања је тек почела па се питам шта још после овог вечерашњег инцидента  можемо да очекујемо до самог дана избора?

Српска напредна странка води политику мира и помирења, политику без реваншизма, док други прете вешалима, снајперима, батинама а онда се деси и то не први пут,  овакав "јуначки" напад!

Овај ужасан инцидент пријављен је истог момента надлежним органима, од којих очекујем да насилника приведу познанију права, не би ли се спречили овакви немили догађаји.

Вишемесечна лажна кампања опозиције под слоганом "Србија против насиља" вечерас је још једном показала своју праву тј. мрачну страну а српски народ им враћа тако што из викенда у викенд, митинзима, више ни њихови највернији чланови не присуствују јер су схватили да су озбиљно изманипулисани!

Надам се и молим се да наша драга колегиница нема озбиљније повреде, јер је потребна својој породици, својој деци а потребна је нама да заједно 17. децембра ставимо тачку на насиље и издају!

Живела Звездара!

Живела Србија!

Марко Попадић
Председник Општинског одбора СНС Звездара