Вести

ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА У СЛУЖБИ ГРАЂАНА

 
 
У суботу,  дана 15.10.2016. на иницијативу грађана "Миријевског цвета" у близини Миријевског булевара, на терен су изашли одборница СНС у Скупштини града Београда гђа.  Невенка Матовић, председник одборничке групе СНС Градске општине Звездара гдин. Дејан Микулетић и одборник СНС гдин. Михајло Досковић.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Грађани су изнели своје проблеме са којима се свакодневно суочавају, а који им угрожавају нормално функционисање. Проблем овог насеља јесте непланска градња, као последица незинтересованости предходне владајуће гарнитуре да једно од највећих насеља уреде плански и са наменом, а не импровизовано по случају, због чега су грађани изразили своје незадовољство. Тако овај део Миријева који поред нерешених имовинско-правних односа, легализације, носи са собом проблеме неадекватно решене инфраструктуре, од необезбеђених улица до канализације. Највећи проблем тренутно је канализација која се због честих падавина излива и поплављује мост и делове саобраћајница.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Одборници Српске напредне странке обишли су спорне делове насеља, разговарали са грађанима у жељи да се нађе најоптималније могуће решење за њихове проблеме. Као јавни сервис грађана Градске општине Звездара има отворена врата за све грађане, па је договорено да се организују састанци са председницима Скупштине станара у Сали општине, како би заједнички решили вишегодишње проблеме насеља ‘’Миријевски цвет’’.