Вести

Mали: Циљ отварање нових радних места

Данас 15.04.2016  ОО СНС Звездара организовао је манифестациjу "Наш булевар улица старих заната" на општини Звездара. Манифестациjу  је посетио функционер СНС Синиша Mали и том приликом  поручио да jе основа економске политике владе отварање нових радних места и позвао грађане да ту политику подрже на изборима 24. априла.
 
На платоу испред општине Звездара представиле су се занатлиjе, коjе производе ручно рађене сапуне, опанке, пчелиње производе, сувенире... 
Mали jе рекао да стари занати представљаjу дух Београда коjи треба сачувати, као и да занатлиjама треба пружити подршку да пласираjу своjе производе и зараде новац.
 
"Људи коjе сам упознао имаjу златне руке и сjаjне идеjе, а на нама jе да им помогнемо да старе занате коjе желимо да учувамо оставимо новим генерациjама", рекао jе Mали.
Oн jе истакао да jе у последње две године основа економске политике владе, на челу са Aлександром Вучићем, отварање нових радних места, додаjући да их jе отворено више од 120.000, уз 1,7 милиjарди евра инвестициjа коjе су "дошле" само прошле године у Србиjу.
 
"Tо jе наша политика - нова радна места, нове инвестициjе, коридори, железничке пруге, нова, лепша Србиjа и од те политике нећемо одустати", рекао jе Mали.
Зато су, како jе додао, важни избори 24. априла, на коjима грађани треба да гласаjу "између политике прошлости, ратова, пљачкашких приватизациjа или политике нових радних места, инвестициjа, боље и лепше будућности за децу".
 
"Jа сам са своjе стране и своjе троjе деце изабрао, гласаћу за Aлександра Вучића и очекуjем то и од људи у Београду и Србиjи. Tо jе права политика везана превасходно за будућност наше деце", рекао jе Mали.