Вести

МИХАЈЛОВИЋ: КАКВУ СУДБИНУ МИШКОВИЋ СПРЕМА ВУЧИЋУ?

Потпредседница СНС Зорана Михајловић запитала је данас, поводом оцена да се против Мирослава Мишковића води "неопростива кампања", шта значе те оцене.

 

Потпредседница Српске напредне странке Зорана Михајловић запитала је данас, поводом оцена изнетих у емисији "Утисак недеље" да се против Мирослава Мишковића води "неопростива кампања", шта значе те оцене.

 

"Ја их питам, и ми из СНС питамо шта значи „неопростива кампања“? Шта ће то да ураде? Какве су последице тога када они кажу да је нешто неопростива кампања?", запитала је Михајловић, коментаришући оцене изнете у недељу увече у емисији "Утисак недеље", у којој су гостовали политички аналитичари Ђорђе Вукадиновић, Драгомир Анђелковић и главни уредник недељника Време Драгољуб Жарковић.

 

"Хоће ли људи који се боре против криминала и корпуције да заврше као Ђорђе Антељ (бивши директор и власник "Гемакса"), као деца (Слободана) Радуловића, или Мишковић има неку другу судбину за Александра Вучића?", запитала је министар.

 

Она је додала да су "потпуно непримерени" били и коментари приватног живота Вучића, али сматра да је "много већи проблем" што, како је рекла, "такозвани независни аналитичари, или Мишковићеви аналитицари", кажу да је неопростива кампања која се води против Мирослава Мишковића.

 

У емисији је изнета оцена да је кампања против Мишковића скандалозна и незамислива у европским земљама, те да се води за потребе спиновања и дизања рејтинга једне странке и њеног лидера, Александра Вучића.