Вести

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ЗВЕЗДАРА СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖИО СВОЈУ СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

Српска напредна странка Звездара обележила је у четвртак 27. октобра крсну славу Света Петка у просторијама Општинског одбора Звездара и Месној заједници Миријево. Домаћин славе повереник Општинског одбора СНС Звездара Александар Луковић је на традиционалан начин уз жито, колач и вино дочекао госте и свима се захвалио на преданом раду и ангажовању. Господин Луковић је нагласио да сви треба да будемо сложни и да радимо као и до сада, јер само тако долазимо до правог циља и очекиваних резултата, што грађани препознају. Литургију је одржао свештеник Богородичине цркве уз освештење и резање колача. 
 
                                                                                                   
 
Обележавању славе су присуствовали чланови Градског обора СНС Београд Александар Марковић, Милош Игњатовић, Драгомир Петронијевић, Дмитар Ђуровић као и бројни гости, пријатељи и коалициони партнери СНС-а.
Повереник ОО Звездара је обишао и МЗ Миријево где је свим члановима СНС и грађанима који славе Свету Петку пожелео срећну славу и поновио да само заједничким радом можемо учинити да Звездара буде једна од напреднијих и развијенијих општина у Београду.