Вести

ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НЕБОЈШЕ СТЕФАНОВИЋА ОПШТИНСКОМ ОДБОРУ ЗВЕЗДАРА

         Небојша Стефановић, председник Градског одбора Српске напредне странке посетио је у понедељак 25. децембра 2017.године Општински одбор СНС Звездара и  разговарао са чланством о предстојећим изборима, али и о проблемима са којима се суочавају грађани ове београдске општине.

            Том приликом господин Стефановић је истакао да је задовољан резултатом  протеклих избора на Звездари, али да то не значи да се треба опустити, већ треба радити више и боље како би тај проценат на предстојећим градским изборима био још већи.

''Предстојећи избори су врло важни, да би нам и убудуће Град био партнер. Ми морамо да покажемо грађанима да смо кадри да стигнемо до сваке улице, до сваког житеља Звездаре, да решавамо њихове проблеме. Не треба говорити само о томе шта смо урадили, већ и о томе шта нам је у плану и шта ћемо урадити у наредном периоду.  Треба да покажемо да се бринемо о својим суграђанима, и то не само пред изборе, него и после тога. Председници општина, директори, представници градске власти, треба стално да су на терену и да решавају проблеме својих суграђана. Треба да схвате да нису ту због себе, него због грађана. У Општински одбор би требало да долазе, не само наши чланови, већ и остали грађани да разговарају о ономе што их мучи. На свако питање, на сваки проблем мора да се одговори. Зато је потребно да увек ту буде тим стручњака који ће одмах нешто предузети'' – нагласио је председник Градског одбора СНС.

Владан Јеремић, повереник Општинског одбора Звездара, поручио Небојши Стефановићу да је СНС Звездара његов дом и породица.

''Хтео бих да истакнем да на Звездари влада позитивна атмосфера и енергија. Научили смо да  једни друге саслушамо, нарочито грађане који нам се обраћају. Покушавамо да помогнемо где год је то могуће. Колико поверење имамо међу бирачима говоре и подаци да нам свакодневно приступају нови чланови. Спремни смо да сви, као тим, тако и наставимо и победимо на предстојећим градским изборима'' – закључио је Владан Јеремић.

Члан ГО СНС Звездара Милош Игњатовић захвалио се присутнима на њиховом раду и труду и додао да се у протеклих годину и по дана доста тога урадило за грађане Звездаре: ''Показали смо да много тога можемо и наставићемо тај тренд и у периоду који је пред нама''.

Небојша Стефановић је потом говорио o легализацији, комуналним питањима, али и о насиљу у школама, у породици и на трибинама стадиона. Истакао је да се поред законске регулативе, мора радити и на терену, али најважније је мењати свест људи, а то је најтеже. Чланови су имали бројна питања локалног карактера у циљу унапређења квалитета живота на Звездари, као и ефикаснијег страначког рада на терену, при чему су изразили задовољство подршком коју имају од стране Градског и Општинског руководства.