Вести

Радни састанак на терену

Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је са помоћником градоначелника Града Београда Александром Савићем и градским менаџером Мирославом Чучковићем обишао пројекте који су у току на Звездари и чија се реализација очекује у наредном периоду.

Владан Јеремић је са представницима Града Београда прво посетио Општински услужни центар у Малом Мокром Лугу чије се отварање очекује почетком септембра, а чија реализација је финансирана из буџета Градске општине Звездара. Предвиђено је да у овом објекту након отварања, поред Услужног центра, буду смештене и филијала Поште и канцеларија Полиције.

Након овога, састанак са представницима Града Београда настављен је у Великом Мокром Лугу у коме се обављају радови на реконструкцији амбуланте Дома здравља Звездара, која ће након реконструкције моћи да задовољи потребе 5000 становника овог дела Звездаре. Након реконструкције, која се финансира из буџета Општине, а чији завршетак се очекује за месец дана, постојећи објекат добиће нову фасаду, кров и приступне стазе, а грађани ће у њему у бољим и пријатнијим условима моћи да обаве потребне прегледе.