Вести

Синиша Мали на Коњарнику

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Синиша Мали @mali_sinisa разговарао је вечерас са грађанима Коњарника, на општини Звездара, о пројектима који се спроводе на локалном нивоу, али и о свему ономе што је урађено на територији целе земље, као и о плановима за њен даљи развој.

Синиша Мали је том приликом истакао да је само глас за листу "Александар Вучић – Србија не сме да стане" глас за просперитетну и јаку Србију, у којој се граде нови ауто-путеви, пруге, школе, болнице, домови здравља и у којој ће просечна плата бити 1.400 евра, пензија 650 евра и минимална зарада такође 650 евра.

Мали је додао да је данас исплаћена једнократна помоћ пензионерима од 20.000 динара, а да ће сутра бити исплаћено 10.000 динара корисницима новчане социјалне помоћи и лицима који су корисници услуге "туђа нега и помоћ".

Такође, упркос пандемији, светској економској кризи и другим глобалним изазовима, Синиша Мали је рекао да смо успели да очувамо економску стабилност наше земље, те да ниједан пројекат није заустављен.

"Са конкретним резултатима излазимо пред наше грађане, и наставићемо да испуњавамо наша обећања, као и до сада. Народ је наша снага да радимо још више и боље и да заједно градимо још јачу и успешнију Србију", рекао је Мали.