Вести

Стефановић: Наш посао је да бринемо о сваком човеку

 

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић и члан Председништва СНС Синиша Мали, разговарали су са грађанима Звездаре и том приликом истакли да републичка, градска, али и општинска власт воде једнаку бригу о људима, ма где они живели.

Према речима Стефановића у нашој земљи постоје насеља која су по 30-40 година била заборављена и у која је држава улагала значајно мање, и додао да се та ситуација значајно променила у последње четири године.

„Захваљујући градској власти у Београду у  последње четири године та ситуација се значајно променила. Наравно да смо свесни  да је увек могуће да се уложи више и да има простора више да се ради, али када погледате да се раде нови домови здравља, нови вртићи, школе, водовод и канализација, када се искрено брине о људима, онда ми имамо разлога да кажемо да смо на добром путу“, сматра Стефановић.

            Захваљујући ономе што је урадила градска власт, градоначелник Београда, али и општинска власт, уз подршку републичке владе и председника Александра Вучића, ми данас имамо значајно бољу ситуацију.

„Оно што јесте наш посао јесте да бринемо о сваком човеку, да покажемо да нас интересује да чујемо и оно што није лако и оно што су њихове муке и проблеми, и оно што сматрају да нисмо урадили добро, али наравно да наставимо са квалитетним улагањем,  добрим радом и да новац грађана Београда иде тамо где је најпотребније“, закњучио је Стефановић и додао да се захвањује свим људима који су изразили жељу да буду део великог тима града Београда и да сви заједно раде зато што искрено воле Београд.

Мали је нагласио да је у  протекле четири године уложено много труда и времена да се од Београда направи права метропола, модеран и напредна град и додао да је за СНС  најважније да постоји директна комуникација са људима, да се разговара о проблемима и да се чују сугестије и критике, како би заједно правили лепши и бољи Београд.

„На Звездари је много тога урађено, као и у свим другим деловима града, постоји још ствари које би требало урадити, али сада смо од 1,2 милијарде евра дуга које нам је оставила претходна градска власт, вратили 500 милиона евра, на рачуну града Београда имамо  14 милијарди динара и заједно са председницима општина дефинишемо приоритете“, истакао је Мали.

Стефановић и Мали су закључили да ће се из месеца у месец радити да се квалитет живота свих грађана побољша, без обзира у коме делу града да живе, зато што волимо Београд.