Вести

Стефановић одао пошту погинулим полицајцима

 

Kомеморативним скуповима и полагањем цвећа на споменике данас се широм Србиjе обележава 16. година од почетка НATO агресиjе на нашу земљу, тада СРJ, 24. марта 1999. године.



Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић одао jе пошту погинулим припадницима MУП-а током бомбардовања 1999. године, поруком да њихова храброст и жртва не смеjу никада бити заборављени.



"Kада год jе било тешко, српски полицаjци били су први на линиjи одбране земље и грађана. Увек су били непоколебљиви и неустрашиви, марећи више за туђе животе него за сопствене", рекао jе Стефановић коjи jе положио венац на спомен плочу погинулим припадницима MУП-а у Kнеза Mилоша.


Уз напомену да jе обавеза свих да чуваjу сећања и успомене на те храбре људе, Стефановић jе поручио да они никада нису одустаjали и напуштали своjу дужност, а да jе обавеза државе да буде снажна подршка за њихове породице.
"Били су синоним за храброст, сигурност и одлучност. Данас одаjемо пошту свим жртвама припадницима MУП-а, а посебно се сећамо жртава 167 полицаjаца коjи су животе дали у марту, априлу, маjу и jуну", рекао jе Стефановић

 

– Били су синоним за храброст, сигурност и одлучност. Данас одајемо пошту свим жртвама припадницима МУП-а, а посебно се сећамо жртава 167 полицајаца који су животе дали у марту, априлу, мају и јуну – рекао је Стефановић.