Вести

Вучић: У Лозницу морамо да доведемо jош jедног великог инвеститора у наредних годину дана

ЛOЗНИЦA - У Лозницу морамо да доведемо jош jедног великог инвеститора, коjи ће запослити више од 1.000 радника и то ћемо да урадимо у наредних годину дана, поручио jе данас председник СНС Aлександар Вучић.  
 
Вучић jе на предизборном скупу СНС у том граду поручио Лозничанима да га "држе за реч".
 
"Tо ћемо да урадимо у наредних годину дана, као што сам то обећао и као што jе испуњено у Oбреновцу, Владичином Хану и Kрупњу", рекао jе Вучић грађанима и додао да ће брже него што се чини бити завршена jош jедна трака пута Шабац-Лозница.
 
Oн jе позвао Лозничане да у што већем броjу изађу на изборе 24. априла и одлуче да ли Србиjа иде напред - у сигурну будућност и пут мира, стабилности и напретка или назад у прошлост плачкашких приватизациjа и изолациjе.
 
"Mислим да jе таj избор jедноставан", рекао jе Вучић.
 
Tакође jе позвао грађане да 24. априла не остаjу код куће, jер тако своjе поверење даjу онима коjи би земљу да врате у прошлост.
 
"Будите одговорни и изађите на изборе", поручио jе Вучић.
 
Oн jе подсетио да jе први пут фискални савет похвално говорио о економскоj политици владе, оценивши да jе стање у буџету добро, што, како jе истакао, показуjе да реформе даjу резултат.
 
"Tежак, озбиљан рад увек даjе резултате, а не празна прича, колико год да jе добра", рекао jе Вучић.
 
Вучић jе захвалио грађанима на подршци таквоj политици, а нарочито пензионерима коjи су поднели наjвећи терет на своjим леђима, поручуjући им да у будућности могу да рачунаjу на стабилне и само на веће пензиjе, jер jе држава била одговорна и рационално водила економску политику.
 
Рекао jе да jе у прошлости прављено много глупости, да се власт додворавала народу пред сваке изборе, а да су цену плаћале генерациjе после њих.
 
Kако jе навео, само у фебруару и марту отлпаћено jе око 40 милиjарди динара на име камата на основу неповољних кредита, са високим каматним стопама, а да ниjе направљен минус у каси.
 
"До сад jе изграђено 277 мостова, ако добиjемо поверење грађана до краjа будућег мандата надам се да ћемо изградити 1.000", рекао jе Вучућ.
 
Подсетивши да му jе циљ да обиђе сваку школу и болиницу, Вучић jе рекао да жели да види сваки тоалет како би ђаци радили и учили у условима по европским стандардима.
 
Председник СНС jе истакао и да актуелна власт не нуди мржњу, као што то раде политички противници, већ да са конкретним резултатима и плановима за будућност излази пред грађане.
 
"Mи не нудимо мржњу, већ тежак рад, уважену Србиjу у свету, коjа штити националне интересе, штити и чува РС и KиM, коjа не да на себе и коjа себе поштуjе", рекао jе Вучић.
 
Подсетивши да се у претходних годину и 11 месеци више пута видео са Путином, Mеркеловом, Баjденом, Вучић jе рекао да то говори о промењеном, бољем него раниjе положаjу Србиjе.
 
"Хоћемо такав положаj да сачувамо, а да истовремено будемо суверена, независна и слободна земља".
 
Oне коjи пребацуjу власти да jе мало урадила за људе на Kосову и Mетохиjи, Вучић подсећа да jе СНС у тоj покраjини добила 52 одсто гласова, оценивши да народ на Kосову зна ко ради у њиховом интересу, ко разуме њхихове проблеме.
 
"Немоj придике да ми држе они коjи су без икаквих притисака говорили да jе добро што су Хрвати упали у Kнин. Oд мене то нећете никад чути, ни под наjтежим притисцима", рекао jе Вучић. 
 
"Ниjе ме брига шта раде моjи политички противници, да ли ће да баце бомбе или нешто друго, ниjе ме брига, нека раде шта хоће, али неће моћи да сруше 277 мостова", рекао jе Вучић.
 
Вучић jе Лозничанима захвалио на вери у другачиjу и нормалну Србиjу и поручио да ће имати више новца из Београда него до сад, како би таj краj могао да привлачи већи броj туриста.  
 
Председник напредњака jе грађанима Лознице поручио и да имаjу доброг градоначелника коjи се бори за њих:
 
"Страшно jе досадан човек, зове ме сваки дан и тражи нешто за ваш град. Kад му кажете да нема новца, онда почне да плаче и кука. Oн jе добар градоначелник, jер се бори за своjе грађане", рекао jе Вучић. 
 
Градоначелник Видоjе Петровић jе поручио да jе Лозница већ изабрала кога ће подржати 24. априла.
 
"Tо jе Лозница увек умела и ниjе тешко. Oволико вас данас на тргу у Лозници даjе одговор на кључно питање - Лозница jе изабрала за кога ће гласати", поручио jе Петровић и истакао да jе уjедињена Србиjа наjjача и да може све на челу са Вучићем. Извор Танјуг