Вести

ЗА СНС 2014. ГОДИНА РЕФОРМИ

Михајловић је на конференцији за новинаре, а анализирајући протеклу годину, рекла да је СНС, која чини владу Србије посебно поносна што је направљен велики искорак ка европским интеграцијама и што су за време ове владе у којој су и напредњаци отворени преговори са ЕУ.

"То сматрамо веома важним за грађане Србије и за нашсу земљу и на то смо посебно поносни и зато то стављамо на прво место", рекла је Михајловић која је истакла да је направљен и један огроман политички искорак око Косова и Метохије, потписивање споразума у Бриселу, а такође и споразума у енергетици, телекомуникацјама, организацији избора, формирања ЗСО...

"Ту посебно истичем и поверење које Срби са КиМ имају не само у владу већ пре свега у председника СНС Александра Вучића", рекла је она.

Она је истакла и резултате у борби против корупције и криминала и успостављање система у тој борби, стабилан курс динара без трошења средстава из девизних резерви да би се он бранио, ниска инфлација, заустављене раста незапослености...

"Регион у којем није заустављен раст незапослености јесте Војводина и дубоко верујем да ће ту доћи до одређених промена и да ће грађани Војводине добити другачију власт која ће кренути за грађане Војводине, а не за себе", додала је Михајловић.

Она је у сфери економије истакла и Ер Србију, 100 милиона долара за наводњавање, скору изградњу новог електроенергетског објекта у Костолцу...

СНС је поносна на све што је урађено у претходном периоду, али није задовољна рекла је она и навела да је за СНС 2014. година реформи пре свега у економији.

"Ефикасних интензивних реформи - пре свега у економији. Као што смо направили политички искорак - у европским интеграцијама, тако правимо у 2014. години економски искорак, јер желимо све да се у Србији живи боље, отврају нова радна места и животни стандард буде виши", рекла је Михајловић и најавила завршетак реструктурирања предузећа у наредној години.